Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Touch-and-Go Tote – LYS

CWSG

115,00kr.

Hopvikbar tygkasse i upcycled bomull med ficka på insidan med dragkedja. Rosettens band kan användas för att knyta runt den ihopvikta tygkassen, så den platsar i fickan eller handväskan. Perfekt att ha med sig ut på staden, så man alltid har en kasse till hands för spontana köp.

Tygkassen är tillverkad i upcycled tyg, och Kanary och kvinnorna från CWSG ser till att välja alla de finaste färgerna och mönstren. Då det ofta bara finns några meter kvar av varje tyg, finns det bara ett begränsat antal av varje style.

Kassen är gjort av tunt bomullstyg, så packa inte för tungt (1-2kg går bra)

Material: 100% bomull

Färg: Brun/vit

Tillverkningsland: Cambodia

 

Vem har tillverkat din tygkasse?

CWSG startades av eldsjälen Ky Kanary, som har jobbat i många år med att hjälpa utsatta kvinnor i Phnom Penh. Syftet med CWSG är att skapa en inkomstkälla för kvinnorna, men gruppen fungerar också som en naturlig plats där kvinnorna kan träffas och ge stöd och hjälp till varandra.

Ni kan läsa mer om CWSG på bloggen >>

Vad är upcycled tyg?

Vid klädproduktion blir det ibland beställt för mycket tyg, eller ett mönster utgår och tyg som finns på lager blir över. Tidigare var det vanligt att fabrikerna i Cambodia slängde överblivet tyg på soptippen, men idag säljs resttyget i bland på marknaderna i Phnom Penh. Genom att använda överblivet tyg undviker man att vackert material slängas, och bidrar samtidigt till en mer hållbar produktion.

 

Mitzie Mee Shop

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves