Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få 10% rabatt när du handlar på Mitzie Mee Shop. 

Not Just a Shoe Bag – Pastel Pink

CWSG

170,00kr.

Skopåse i bomullstyg med fjärilsbrodyr i hörnet och stor ficka fram med dragkedja. Skopåsen har dragsko, som även fungerar som axelremmar, och det finns gott om plats i fickan för ett par extra strumpbyxor eller vanliga strumpor, samt skokräm, en putsduk och vad du annars behöver.
Skopåsen förvarar dina skor på bästa sättet under resan, och när du väl har kommit fram och t.ex. måste ta med träningsskor till gymmet, eller ska ut en sväng på staden, kan du använda skopåsen som gympapåse eller ryggsäck. Längden på axelremmarna kan minskas genom att knyta knuten längre upp på varje sida. Kom ihåg att vänta med att klippa av överbliven snöre tills efter, att du har kontrollerat, att den nya längden passar.

Skopåsen passar skor och korta stövlar i damstorlekar.

Eftersom vi använder  upcycled tyg (tyg som blir över från klädfabrikerna), och det ofta bara finns några meter kvar av varje sort, kan det hända att färgen och tyget din skopåse är gjord av skiljer sig lite från skopåsen på bilderna här på sidan.

Färg: Pastellrosa med svart fjärilsbrodyr i hörnet.

Mått: 42cm x 39cm (mindre variationer i storlek kan förekomma)

Material: 100% upcycled bomull

Tillverkad i Cambodia

Läs blogginlägget om skopåsen >>

 

Vem har tillverkat skopåsen?

Det är kvinnorna från CWSG (Cambodia Women’s Support Group) som tillverkar skopåsen. CWSG grundades med syftet att erbjuda kvinnorna i gruppen en inkomstkälla men gruppen utgör också ett socialt nätverk där kvinnorna kan be om råd och få stöd.

Ni kan läsa mer om CWSG på bloggen >>

 

Vad är upcycled tyg?

Vid klädproduktion blir det ibland beställt för mycket tyg, eller ett mönster utgår och tyg som finns på lager blir över. Tidigare var det vanligt att fabrikerna i Cambodia slängde överblivet tyg på soptippen, men idag säljs resttyget i bland på marknaderna i Phnom Penh. Genom att använda överblivet tyg undviker man att vackert material slängas, och bidrar samtidigt till en mer hållbar produktion.

Mitzie Mee Shop

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård

Håraccessoarer

Koreansk hudvård

Kökshanddukar

Sovmasker

Handväskor & Totes

Smycken

Kläder

Sjalar & Scarves