Min kompis AM är flygvärdinna, och det visade sig att hon hade ett layover i New York under tiden jag var där. Vi hade inte setts på jättelång tid, så …
Mitzie Mee Blog
-
-
Efter att ha fixat fransarna på Ebenezer åt jag lunch på Her Name is Han, en populär koreansk restaurang i Koreatown. Som vanligt fanns det en kö utanför, men väntetiden …
-
Jag har tidigare skrivit om Ebenezer här på bloggen, då det är det bästa stället jag någonsin provat för fransförlängning, och det enda stället jag numera låter komma nära mina …
-
En bra skopåse är en av de sakerna man inte vet att man behöver, men när man väl har skaffat en, så fattar man inte, hur man tidigare klarat sig …
-
Jag är tillbaka i Paris, och den här gången har jag Syster T med mig. Hon har aldrig varit i Paris förut, så vi har mycket vi ska hinna med, …
-
Park Slope är ett område i Brooklyn med jättegoda restauranger, så när Sue och jag planerade vår utekväll förra månaden, bestämde vi oss för att träffas Haenyeo, som är en …
-
I New York åt jag brunch med Alejandra (@lemontwist_nyc). Vi har varit vänner på Instagram länge, och jag har sålt några av hennes vackra handgjorda saker(@lemonymx) i min webbutik, men …
-
Zuni Café öppnade i 1979, och vann ett James Beard Award i 2003. Franskt, italienskt, ekologiskt och säsongsbetonat är några av nyckelorden, som bäst beskriver den legendariska restaurangen, som helt …
-
Det var våra bordsgrannar på Absinthe som föreslog att Tina, Rebecca och jag tog videre på jazzklubben Mr. Tipple’s efter middagen. Mr. Tipple’s var ett riktigt mysigt ställe med snällaste …
-
Efter Good Food Awards åkte vi till Absinthe för att fira. Absinthe är en fransk bistro, och restaurangen var en rekommendation från Good Food Awards. Maten var bra, men jag …