New York: Brunch på The Butcher’s Daughter i West Village

New York: Brunch på The Butcher's Daughter i West Village

Min kompis AM är flygvärdinna, och det visade sig att hon hade ett layover i New York under tiden jag var där. Vi hade inte setts på jättelång tid, så det fanns ingen tvekan om at vi skulle träffas, när vi nu båda var i stan.

Jag fick välja vart vi skulle träffas, så jag föreslog brunch på The Butcher’s Daughter i West Village. Jag brukar gå på The Butcher’s Daughter på Kenmare Street, men de två restaurangerna är väldigt lika och menyerna är identiska, så vitt jag vet.

Jag beställde rismjölspannkakor med kokos- och bärsås och AM beställde Cashew Ricotta Toast. Båda rätterna var ok, men inte lika underbart goda, som mycket av maten annars är på The Butcher’s Daughter. Jag brukar beställa deras bowls, och de är fantastiska, och definitivt vad du ska beställa, om du går dit.

Kaffet på Butcher’s Daughter är alltid gott, och en annan sak jag ofta unnar mig är deras Brass Monkey smoothie med banan och jordnöts-/mandelsmör. Den smakar som flytande Snickers, och är verkligen god, men också väldigt mättande.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård