New York City: Brunch på Jack’s Wife Freda

Brunch på Jack's Wife Freda

I New York åt jag brunch med Alejandra (@lemontwist_nyc). Vi har varit vänner på Instagram länge, och jag har sålt några av hennes vackra handgjorda saker(@lemonymx) i min webbutik, men det var först nu, som vi äntligen lyckades träffas i den verkliga världen.

Vi upptäckte, att vi båda älskar Jack’s Wife Freda, så vi beslutade att träffas där för brunch. Jag älskar maten på Jack’s Wife Freda, och allt jag provat från den medelhavsinspirerade menyn har varit fantastiskt. Portionerna är dock inte världens största, så om du är lika hungrig som jag på morgonen, kanske en rätt inte räcker. Jag kan rekommendera yoghurten med grapefrukt och granola, om du behöver lite påfyllning, den är verkligen jättegod.

Till huvudrätt beställde jag den gröna shakshukan, och av gammal vana sa jag, att jag ville ha äggen “runny”, för det är så jag brukar föredra mina ägg, förutom i shakshuka, där jag föredrar att äggen är hårdkokta( hårdbakade?). Fast shakshukan med löskokta ägg var fortfarande väldigt god, och jag åt upp varenda droppe ägg och grön sås.

Jag hade inte provat Jack’s Wife Fredas cocktailmeny innan, men Ale rekommenderade deras Cantaloupe Mimosa, som är en lyxig mix av Prosecco och färsk cantaloupemelon. En perfekt brunchdrink.

Det finns flera Jack’s Wife Freda i New York, men den på Lafayette Street och den på Carmine Street (där vi var) är nog de mest kända, och de är alltid fyllda på helgen, så direkt efter att vi hade ätit färdigt och druckit våra drinkar anlända notan diskret på vårt bord, för att signalera att det var dags för oss att hitta någon annanstans att hänga:)

Jack’s Wife Freda, 50 Carmine St, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop