New York: Ebenezer – Min favorit för fransförlängning

New York: Ebenezer - Min favorit för fransförlängning

Jag har tidigare skrivit om Ebenezer här på bloggen, då det är det bästa stället jag någonsin provat för fransförlängning, och det enda stället jag numera låter komma nära mina fransar. Under pandemin fick jag därför nöja mig med mina egna korta fransar, och jag var utan extensions i nästan två år.

Ebenezer var därför ett av de första stoppen jag gjorde när jag var tillbaka i New York. Det finns två Ebenezer-salonger i New York City, och den mest kända är förmodligen den i Koreatown. Jag har dock alltid gått till den som tidigare låg på 7th Avenue, men som nu har flyttat till 6th Avenue. Personalen där alla supersnälla och salongen har många stammisar. Man blir alltid varmt bemött och när jag ringde in för att boka tid kom de ihåg mig, trots att jag ringde från ett annat nummer, än det jag har registrerat hos dem.

Ebenezer är något dyrare än andra ställen för fransförlängning, men i gengäld kan man vara säker på att resultatet alltid är perfekt. Fransarna de använder är så lätta att man inte ens märker att man har extensions, och fransarna ser naturliga ut, som om de vore dina egna. Jag fick många frågor på Instagram om hur länge en fransförlängning håller, och det är svårt att säga, då det beror både på kvaliteten på extension-jobbet, men också på individuella faktorer, samt hur bra man är, på att ta hand om sina nya fransar. På Ebenezer brukar mina fransar se helt nya ut i 3 veckor, men under vecka 4-5 börjar de trilla av. Eftersom fransförlängningen ser så naturlig ut behöver man dock inte fylla på eller ta bort resten av fransarna, – man kan bara låta dem falla av om man vill ha en paus innan en ny lash extension. Jag ska återkomma med en mer detaljerad guide till fransförlängning senare:)

Ebenezer (Garment District branch), 1006 6th Avenue 2nd Floor, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop