New York: Fransförlängning hos Ebenezer

Ebenezer Eyelash Extensions, 7th Avenue, New York

Ebenezer är en kedja av salonger som har specialiserat sig i fransförlängningar av hög kvalitet. De är dyrare än andra salonger, men jag har alltid varit väldigt nöjd med resultatet, så jag betalar gärna lite extra.

Ebenezer försöker få till ett så naturligt resultat som möjligt, så vill man ta ut svängarna ordentligt, får man se till att kommunicera detta tydligt under frans-konsultationen innan behandlingen.

Fransförlängningen tar ungefär en och en halv timme, och under tiden får man också en snabb massage av händer och fötter.

Man kan köpa till en gel-ögonmask till behandlingen. Det är en av de sortens masker som man själv kan köpa på de flesta apotek eller skönhetsbutiker, så det ger kanske inte så mycket mening att betala överpris för masken på salongen, men den fuktar verkligen området under ögonen och får dig att känna dig uppfriskad och pigg efter behandlingen, så ibland väljer jag masken ändå.

Efter behandlingen kommer de att fråga dig om du vill att de ska lägga på en speciell mascara (kostar extra). Mascara gör att fransarna håller formen bättre, så det tackar jag alltid ja till.

En av de saker jag gillar vid Ebenezer är, att de inte pressar dig och försöker att få dig att köpa saker du inte vill ha. Förutom ögonmask och mascara har jag aldrig blivit tillfrågat att köpa extra, vilket är riktigt bra, för att jag gillar verkligen inte att komma till en salong och tillbringa hälften av tiden med att tacka nej till alla möjliga erbjudanden (Ole Henriksen Spa i LA, I’m looking at you).

Det finns flera Ebenezer salonger i New York, och den mest kända är förmodligen den i Koreatown, men jag föredrar salongen på 7th Avenue. Den på 7th Avenue är vanligtvis mindre upptagen och man kan ofta få en tid samma dag som man ringer in, vilket är bra för såna som jag, som suger vad angår framförhållning. Jag tror att jag har varit hos Ebenezer mer än 10 gånger genom åren, och efter några riktigt dåliga erfarenheter på andra ställen är Ebenezer nu den enda platsen i världen jag går för ögonfransförlängningar.

Förra året hade jag min syster Trine med mig för en tid. Efter att vi båda hade fixat fransarna, pratade vi med de trevliga medarbetarna och jag sa till dem att Trine var min syster. Fast de måste ha missförstått vad jag sa, för nästa gång jag kom in till fransförlängning, hälsar de mig med det vanliga “Hi Sanne, how are you?” följt av “How is MOM?”. Det tog ett tag innan jag förstod, och skrattade för fullt medan jag förklarade att Trine var min yngre syster.

Ebenezer är en av de bästa ställen att få lash extensions i New York, och jag kan starkt rekommendera salongen på 7th Avenue. Om du går kan du alltid säga hej till personalen från mig och min mamma 🙂


Ebenezer Eyelash Extension, 474 7th Avenue, 6th Floor, Garment District, New York. Tel: +1 212 967 1301

Pris: Beror på vilken typ af fransar man väljer. Jag betalar typiskt runt 120$ för mina.


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop