New York: Bibimbap-lunch på Her Name is Han

Bibimbap-lunch på Her Name is Han

Efter att ha fixat fransarna på Ebenezer gick jag och åt lunch på Her Name is Han, som är en populär koreansk restaurang i Koreatown. Det var 30 minuters kö för ett ledigt bord, så jag gick en promenad i området, och när jag kom tillbaka till restaurangen, hade de ett bord redo för mig.

Till lunch erbjuder Her Name is Han ett urval av olika menyer. De serveras alla med banchan (små sidorätter), samt ris och soppa, och kostar $17-18.

Jag valde menyn med grönsaks-bibimbap, vilket var precis vad jag var sugen på den dagen. Bibimbap är en klassisk koreansk maträtt med ris toppat med olika sorters grönsaker, en rå äggula, gochujang (red pepper paste), och ibland kött. Man mixar ihop allt väl, innan man börjar äta, och fast att jag tycker jag har en bra mixa-bibimbab-teknik, så får jag ständigt höra från mina koreanska kompisar, att jag inte mixar min bibimbap tillräckligt 🙂


Her name is Han, 17 E 31st St, Midtown, New York

Schwanen Garten

Clean Beauty från Korea

Effektiv koreansk hudvård med naturliga ingredienser