New York: Bibimbap-lunch på Her Name is Han

Bibimbap-lunch på Her Name is Han

Efter att ha fixat fransarna på Ebenezer gick jag och åt lunch på Her Name is Han, som är en populär koreansk restaurang i Koreatown. Det var 30 minuters kö för ett ledigt bord, så jag gick en promenad i området, och när jag kom tillbaka till restaurangen, hade de ett bord redo för mig.

Till lunch erbjuder Her Name is Han ett urval av olika menyer. De serveras alla med banchan (små sidorätter), samt ris och soppa, och kostar $17-18.

Jag valde menyn med grönsaks-bibimbap, vilket var precis vad jag var sugen på den dagen. Bibimbap är en klassisk koreansk maträtt med ris toppat med olika sorters grönsaker, en rå äggula, gochujang (red pepper paste), och ibland kött. Man mixar ihop allt väl, innan man börjar äta, och fast att jag tycker jag har en bra mixa-bibimbab-teknik, så får jag ständigt höra från mina koreanska kompisar, att jag inte mixar min bibimbap tillräckligt 🙂


Her name is Han, 17 E 31st St, Midtown, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård