New Jersey: Hot yoga på Life Time Athletic Florham Park

Life Time Athletic at Florham Park, New Jersey

Tina är medlem hos Life Time, som är en kedja av uppscale träningscenter i USA, och en morgon drog hon mig med på ett hot yoga pass. Det var första gången jag testade hot yoga och jag kan varmt rekommendera det (varmt, ha ha). Hot yoga är yoga i ett varmt rum, och man svettas som en galen så kom ihåg att ta med en stor vattenflaska, så du inte blir dehydrerad.

 Jag har dyrkat yoga i många år, men jag är inte särskild bra, så jag var nyfiken på om jag skulle kunna hänga med. Fast yogadjuren är universella, så även om jag ibland kämpade med att få kroppen att inta rätt position, så kände jag igen de flesta yoga-moves från tidigare yoga-pass.

Yogainstruktören på Life Time var riktigt bra på att hålla humöret uppe utan att verka irriterande (det är ett sällsynt drag bland yogainstruktörer :)), och hon höll en takt och en svårighetsnivå som tycktes passa de flesta som hade dykt upp för att svettas den dagen. Jag tror att vi var ungefär 50 personer på passet den dagen, vilket är mycket fler än de yogapassen jag tidigare har gått på, men allt gick smidigt (även om jag tror att jag råkade använde någon annans handduk för att torka mitt ansikte en gång).


Reklam – Hungry Bird Eats: Efter att ha tränat dricker jag vanligtvis en smoothie, men jag brukar också crave något salt och crunchy, som de danska knäckebröds-chips från Tinas märke Hungry Bird Eats. Sunt och gott! Om du är i USA kan du beställa en påse från Hungry Bird Eats online shop (eller skicka Tina ett mejl och fråga henne om närmaste butik, som säljer Hungry Bird Eats.


Life Time Athletic, 14 Fernwood Rd, Florham Park, New Jersey

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård