New York: Birchermüesli på Cafe Select

Bircher müesli at Cafe Select, Swiss restaurant, New York

Jag har börjat träna på Equinox, så i morse klockan 07.00 träffade jag en PT för att utvärdera min fysiska form och kondition överlag. Det var inte så illa som jag misstänkte, men ändå med mycket utrymme för förbättring. Vi satte upp några mål och på lördag kommer vi att jobba med mer praktiska saker, som vilken typ av övningar jag ska göra för att komma i form, helst med så lite ansträngning som möjligt:)

Efter träningspasset var jag riktigt hungrig, så jag började gå mot Balthazar, men ändrade mig undervägs och bestämde mig för att prova den schweiziska Café Select istället. När det gäller frukost gillar jag rutiner och min nya rutin är Bircher müsli. Det är sunt och smakar jättegott, och är dessutom perfekt efter ett träningspass. På Cafe Select kostar en skål Bircher-müsli med färsk frukt $10, men för ytterligare $2 får man en kopp kaffe på köpet samt bröd och smör. Ett mycket bra pris, med tanke på Cafe Selects läge och all den frukt man får ovanpå müeslin.

Jag tittade också på kvällsmenyn, och jag såg att de hade Züri Geschnätzlets, som är en schweizisk maträtt med kalvkött i gräddsås. Det var en av sakerna överst på min lista över mat jag skulle vilja prova i Zürich, men av någon anledning hände det aldrig. Nu verkar det som om jag får en ny chans i New York. Personalen berättade också för mig att det finns en ”hemlig” bar bakom köket på Café Select. Hmm..Jag antar att jag måste gå tillbaka och se hur det är på kvällen.


Cafe Select, 212 Lafayette Street, SoHo, New York, Tel: +1(212) 925 9322


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop