New York: Parlor – Middag på medlemsklubb

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Dinner at Parlor, members' club, NYC

Senast jag var i New York hann jag äntligen förbi Parlor för en preview dinner. Parlor är en medlemsklubb i New York, och om man är medlem kan man beställa en speciell 3-rätters meny för endast $20.

Vi började med drinkar i baren och de var så bra, så vi bestämde oss för också att också beställa drinkar till maten istället för vin. Det fanns 2 olika förrätter och huvudrätter att välja mellan, följt av sorbet till dessert. Jag fick tomat soppa till förrätt och pasta med butternut squash till huvudrätt. Båda rätter var vällagade och smakade utmärkt, men den kulinariska kreativitet verkade kanske lite begränsad av budgeten. Vi beställde också olika förrätter och tillbehör från den vanliga menyn, och de var riktigt bra och ytterligare bevis på Parlors ambition att profilera sig som medlemsklubb med foodie appeal.

Det kostar 1500USD/år att vara medlem, men Parlor har också en billigare medlemskap för medlemmar som bor utomlands. Man kan ansöka om medlemskap på Parlors hemsida och rekommenderas man av någon som redan är medlem, väger detta tungt i ansökan. Själv blev jag medlem i december månad och ser fram emot att komma tillbaka.

 


Parlor, 21W 9th Street, West Village, New York


 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”nyc-restaurants-blog-related”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård