New York: Soul food Brunch på Sylvias i Harlem

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sylvia's in Harlem, New York

I söndags träffade jag några vänner på Sylvia’s i Harlem. I New York är söndag lika med brunch, och New Yorkare vet verkligen hur man brunchar.  Sylvia’s är en av mina gamla favoriter, och det var faktiskt den allra första restaurangen jag provade i Harlem. Det är en riktig mysig restaurang och även om man bara är en nyfiken turist utan aning, kommer de ge dig den bästa servicen och behandla dig som vore du en av de lokala.

Om du är obekant med Harlem och soul food, kommer ett besök på Sylvia att introducera dig till båda. Portionerna är enorma, och många rätter inkluderar två sidorätter efter eget val, så man är mätt när man går därifrån.

På söndagar brukar det vara live musik på eftermiddagen, men vi satt utanför, så vi hörde inte så mycket. Istället kunde vi njuta av solen och utsikten til livliga Malcolm X Boulevard.

Brunch-menyn inkluderar en drink och två sidorätter. Jag valde kombinationen med Fried Chicken och BBQ  samt blackeyed peas och mac ‘n’ cheese. Fried Chicken på Sylvia’s är fantastisk. Den är krispig på utsidan och saftig inuti. Jessica och J sa att jag skulle testa äta kycklingen tillsammans våfflan med sirap och smält smör. Så underbart gott!


Sylvia’s, 328 Malcolm X Boulevard, Harlem, New York 10027, Tel: +1 (212)-996-0660
Hours: Mon-Sat: 8:00-10:30, Sunday: 11:00-20:00

> Visit Sylvia’s website


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mappen existerar inte. Var vänlig skapa den.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[ess_grid alias=”nyc-restaurants-blog-related”]

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård