New York: Soul food Brunch på Sylvias i Harlem

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sylvia's in Harlem, New York

I söndags träffade jag några vänner på Sylvia’s i Harlem. I New York är söndag lika med brunch, och New Yorkare vet verkligen hur man brunchar.  Sylvia’s är en av mina gamla favoriter, och det var faktiskt den allra första restaurangen jag provade i Harlem. Det är en riktig mysig restaurang och även om man bara är en nyfiken turist utan aning, kommer de ge dig den bästa servicen och behandla dig som vore du en av de lokala.

Om du är obekant med Harlem och soul food, kommer ett besök på Sylvia att introducera dig till båda. Portionerna är enorma, och många rätter inkluderar två sidorätter efter eget val, så man är mätt när man går därifrån.

På söndagar brukar det vara live musik på eftermiddagen, men vi satt utanför, så vi hörde inte så mycket. Istället kunde vi njuta av solen och utsikten til livliga Malcolm X Boulevard.

Brunch-menyn inkluderar en drink och två sidorätter. Jag valde kombinationen med Fried Chicken och BBQ  samt blackeyed peas och mac ‘n’ cheese. Fried Chicken på Sylvia’s är fantastisk. Den är krispig på utsidan och saftig inuti. Jessica och J sa att jag skulle testa äta kycklingen tillsammans våfflan med sirap och smält smör. Så underbart gott!


Sylvia’s, 328 Malcolm X Boulevard, Harlem, New York 10027, Tel: +1 (212)-996-0660
Hours: Mon-Sat: 8:00-10:30, Sunday: 11:00-20:00

> Visit Sylvia’s website


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

The map ID you have entered does not exist. Please enter a map ID that exists.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

[ess_grid alias=”nyc-restaurants-blog-related”]

Schwanen Garten

Clean Beauty från Korea

Effektiv koreansk hudvård med naturliga ingredienser