New York: Dear Irving med Ana

Dear Irving, New York City bar

Under tiden vi var roommates var Ana min tapioca mamma och hon skämde ständigt bort mig med supergod brasiliansk mat. Efter jag åkte tillbaka till Dubai och Anna flyttade in hos L bliver det dock oftast drinkar ute på stan i stället för hemlagad mat, och förra gången jag var i New York föreslog Ana att vi gick till Dear Irving i Gramercy.

Det finns inga skyltar utanför som avslöjar att det finns en bar här, och Dear Irving känns väldigt mycket som en speakeasy. De har gått all-in med kristallridåer och vintagemöbler, och den överdådiga inredningen ger baren en grym Great Gatsby-atmosfär av den sorten som får dig att vilja dricka champagne på en veckokväll.

Uppenbarligen är det mest populärt att njuta av sina cocktails vid en av de semi-privata borden eller i ett av de flådigt inredda rummen, men vi satt i baren, och det var inte heller något dåligt val. Bartendern var riktigt cool och efter att ha berättat för honom vilka smakar vi tyckte om, föreslog han ett par drinkar från menyn, som han trodde vi skulle gilla. Jag är inte bra på namn (inte ens när det gäller drinkar), så fråga mig inte om namnet på drinkarna vi beställda. Tror dock att det nog var något fruktigt men ej för sott med en bas av bourbon eller gin, – det brukar vanligtvis vara något åt det hållet jag beställer.  En riktigt trevlig bar med goda cocktails.

Dear Irving, 55 Irving Place, Gramercy, New York


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop