New York: Oyster Happy Hour på Grey Lady

Grey Lady, Lower East Side, New York

Oyster happy hour i New York är något man inte får missa. $ 1 dollar ostron och billiga drinkar förvandlar snabbt en vanlig vardagskväll till något, som mer känns som lördag. Jag älskar ostron, så jag brukar beställa ett helt fat, bara till mig.

På Grey Lady har de $ 1 ostron hela kvällen på måndagar, så den mysiga restaurang och bar på hörnet av Delancey & Allen St är såklart en av mina absoluta favoriter. Happy Hour ostron på Grey Lady brukar vara små till medelstora, och de serveras med allt det vanliga tillbehör. Underbart gott!

På Grey Lady är borden utanför de bästa, men efter solnedgången blev det lite kyligt, så vi flyttade till ett annat bord inne i restaurangen. Det var supertrevligt att se Sue och Alex igen, och vi hade så mycket att prata om. Happy Hour blev därför snabbt till Happy Afton med massor av ostron. Vi beställde också moules frites, som smakade riktigt gott. Inte så värst för en måndagskväll.


Grey Lady, 77 Delancey, Lower East Side, New York, Tel: +1 646-580-5239, $1 Oyster Happy hour Sun-Fri 4pm-7pm (Monday all night)


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop