New York: The Lovelace – Financial District

Lovelace New York

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

När jag var i New York tidigare denna månad bodde jag på ett hotell i Financial District och en av kvällarna träffade jag Ana för en drink på The Lovelace. Det var nästan fullt, men vi fick veta att om det gick bra att dela bord med andra, så hade de en plats för oss i hörnet. Det gick bra!

De hade oyster happy hour så vi beställde massor med ostron, eftersom 1$ ostron är en av de saker som jag inte kan motstå. Happy Hour-ostron är ofta mycket små, men de på Lovelace var stora och goda. Baren hade också ett imponerande urval av gin, så vi beställde in var sin drink med ..? Jag har glömt vad det var, men jag tror att det kanske kunde ha varit mandarin? Eller aprikos? 🙂

Det var en väldig trevlig kväll, och om inte det hade varit en veckodag tror jag att vi hade stannat till sent. Finance District har verkligen förändrats, och trots att det kanske aldrig blir lika hip och trendigt som Lower East Side eller lika elegant och stilfullt som SoHo och West Village, så är det definitivt något på gång vad angår barer och restauranger. Ofta finns det också riktigt bra hotellerbjudanden i området, särskilt under helgen när Wall Street är stängd, så FiDi är absolut värt att överväga när ni ska välja vart ni ska bo i New York.

 


The Lovelace, 66 Pearl Street, Financial District, NYC


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”new-york-guide”][/ess_grid][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][ess_grid alias=”nyc-blog-related”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård