NYC: Seton Hotel – bra budgethotell i Midtown

Seton Hotel, budget accommodation in New York

Jag får ofta mejls från läsare som frågar om billiga hotell i New York, så jag hittade detta blogginlägg från min gamla blogg om Seton Hotel i Midtown Manhattan, som jag tänkte jag skulle dela med er. Särskild rummen med delat bad är riktigt bra valuta för pengarna. Ledsen för att det ser så stökigt ut på bilderna, men min vistelse på Seton var innan jag lärde mig att ta bilder på hotellrummet strax efter incheckning (och innan det hinner bli stökigt) 🙂

På min senaste korta resa till New York bodde jag på Seton Hotel, som ligger i Midtown East, intill Grand Central. Seton Hotel har inte samma trendy hipster-vibe som Pod39, och lobbyn ser lite sliten ut, men rummen är snygga och charmiga och när man väl har stängt dörren är det lätt att föreställa sig att man har checkat in på ett exklusivt boutiquehotell. Det finns gratis kaffe och te i lobbyn och det finns också en dricka-automat. Rummet jag bodde i var större än de rum jag har bott i på Pod 39, och det hade en stor, ganska jobbig klocka på väggen som tick-tock’ade hela natten.

Man har sitt eget rum med handfat och handdukar, men man delar badrum med andra gäster. Är det inte ett vandrarhem då? Ja, och nej. Rumsstandarden på Seton är mycket högre än på de flesta 3-stjärniga hotell boende i New York och inkluderar saker, som man inte skulle hitta på ett vandrarhem, som t.ex. toalettartiklar, badrockar och tofflor, och de delade badrummen är vackra och rena. Och priset? Om man bokar i god tid kan man ibland hitta rum för runt 100$ vilket är riktigt billigt för den delen av New York.

Naturligtvis finns det bättre hotell i New York (min vän AC bodde på Mondrian Soho senast hon var i New York, och det var alldeles underbart!), men i kategorien av hotell för runt $100-150 per natt är Seton Hotel ett bra val.

Seton Hotel, 144E 40th Street (mellan Lexington & 3rd Avenue), Midtown, New York


Seton Hotel, 144E 40th Street (between Lexington & 3rd Avenue), Midtown, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop