Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

Paris: Ice Kube Bar – En riktigt cool bar!

Ice Kube Bar, Paris Blogg

På fredags​​kvällen hade vi avtalat at träffas med min kompis från Paris. Han ville, att dit vi skulle gå, skulle vara en överraskning, så han gav oss inte någon exakt adress, utan enbart instruktioner om att dyka upp på den här gatan i norra delen av Paris klockan 20.

Tidigare hade jag skämtat om att vi inte ville åka till någon strippklubb eller andra ställen där folk tar av sig kläderna och gissa vart vi skulle? Till Ice Kube Bar, som är en isbar, helt gjord av is och med en konstant temperatur på -20°C! Ingen risk att någon tar av sig kläderna där.

Vid ingången fick vi ta på oss var sin stora dunjacka för att hålla värmen, men April och jag var hade klänning och barbent , och det jättekallt i baren. Vi fick två cocktails, som var riktigt bra, och ett shot som hette Monkey Brain och smakade som karamell.

Så surrealistiskt det var, att dricka cocktails i -20°C iklädd vinterjacka, när det är varmt och soligt utanför. Det var ett riktigt kul ställe, och jag skulle gärna ha velat stanna längre, om jag hade haft på mig varmare, men efter en timme kändes det som om våra tår skulle falla av, så vi beslutade oss för att lämna isbaren och gå ut i solen i stället.

Om ni ska på Ice Kube Bar, så se till att ha på er varma byxor och skor eller stövlar 🙂


Ice Kube Bar at KUBE Hotel, 1 Passage Ruelle, Paris