Bangkok: Octave – Takbaren på Marriott

Octave är takbaren på Marriott i det eleganta Thonglor-området. Baren är mycket populär bland Bangkoks expats, och är man där inte exakt när de öppnar klockan 17.00, kan det vara svårt att hitta en bra plats att titta på solnedgången ifrån.

I lobbyn tar man hissen upp till 45:e våningen. Därifrån tar man en annan hiss till 48:e våningen. För att komma till takbaren och den fantastiska utsikten går man sedan uppför trappan till vad som borde vara 49:e våningen.

En av orsakerna till att jag gillar Octave så mycket är att baren attraherar en skön publik utan allt för många turister. Atmosfären är avslappnad och elegant på samma tid, och från baren har man den mest fantastiska utsikten över staden, så kom ihåg kameran. När det visade sig att Rikke var i Bangkok på samma tid som jag var, skulle jag såklart introducera henne till vad som lätt kunde vara Bangkoks bästa bar Som ni kan se i videon nedan, gillade hon både utsikt och cocktails 🙂

Octave, Bangkok Marriott Hotel Sukhumvit, 2 Sukhumvit Road Soi 57, Bangkok 10110, Tel: +66-2-7970000, Öppettider: Mån-Sön: 17-2, Närmsta BTS: Thong Lo, Bäst för: Solnedgång, Happy Hour, Cocktails med utsikt


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop