Hong Kong: Deluxe Daieiki – Japansk Buffé i Causeway Bay

Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, Hong Kong

Det finns vissa saker i livet jag bara inte kan säga nej till, och all-you-can-eat sushi är en av dem. Om du känner på samma sätt, så måste du besöka Deluxe Daieiki i Hong Kong. Det kanske inte är den bästa sushi du någonsin har fått, men det är gott, och det finns så mycket olika att välja på, att du säkert hittar något du gillar.

Priset är fast, så man beställer bara vad man vill från menyn och väntar på att de små tallrikarna anländer till bordet. Förutom sushi kan man också beställa olika japanska smårätter och grillspett. Drycker ingår och man tar vad man vill ha från ett stort kylskåp, men man får akta sig. Jag hittade en fin rosa burk, som såg ut som persikoläsk, men som visade sig vara en dryck med alkohol. Har man med sina barn är det nog en bra idé att kolla vad de hämtar från kylskåpet 🙂


Address: Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, 11/F, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road
駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓Causeway Bay, Hong Kong Island

Jag kommer inte ihåg det exakta priset för buffén, men jag tror att vi betalade runt HKD 250/person


  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård