Hong Kong: Deluxe Daieiki – Japansk Buffé i Causeway Bay

Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, Hong Kong

Det finns vissa saker i livet jag bara inte kan säga nej till, och all-you-can-eat sushi är en av dem. Om du känner på samma sätt, så måste du besöka Deluxe Daieiki i Hong Kong. Det kanske inte är den bästa sushi du någonsin har fått, men det är gott, och det finns så mycket olika att välja på, att du säkert hittar något du gillar.

Priset är fast, så man beställer bara vad man vill från menyn och väntar på att de små tallrikarna anländer till bordet. Förutom sushi kan man också beställa olika japanska smårätter och grillspett. Drycker ingår och man tar vad man vill ha från ett stort kylskåp, men man får akta sig. Jag hittade en fin rosa burk, som såg ut som persikoläsk, men som visade sig vara en dryck med alkohol. Har man med sina barn är det nog en bra idé att kolla vad de hämtar från kylskåpet 🙂


Address: Deluxe Daieiki Japanese Restaurant, 11/F, Causeway Bay Plaza 2, 463-483 Lockhart Road
駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓Causeway Bay, Hong Kong Island

Jag kommer inte ihåg det exakta priset för buffén, men jag tror att vi betalade runt HKD 250/person


LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop