Laneige Lip Sleeping Mask – Koreansk läppmask mot torra läppar

Laneige Lip Sleeping Mask

När Poul var i Singapore på jobb, var hans läppar riktigt torra och hade börjat spricka, så han beslutade sig för att gå och köpa ett läppbalsam. På flygplatsen gick han därför direkt till taxfree-butiken, där butiksassistenten rekommenderade honom den lilla rosa burken från det koreanska märket Laneige. Det är egentligen inte en läppbalsam, utan en nattmask för läppar, och den luktar och smakar jättegott av jordgubbar.

Man applicerar läppmasken på kvällen innan man går och lägger sig, och sedan vaknar man på morgonen med supermjuka läppar. Masken funkar också bra som ett vanligt läppglans, som ger långvarig fukt och glans i en svag rosa nyans. Det händer inte så ofta Poul och jag kan dela skönhetsprodukter, men det finns inte en chans att han får ha den här läppmasken för sig själv. En av de bästa produkterna för torra läppar, som jag har testat, ever.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop