Laneige Lip Sleeping Mask – Koreansk läppmask mot torra läppar

Laneige Lip Sleeping Mask

När Poul var i Singapore på jobb, var hans läppar riktigt torra och hade börjat spricka, så han beslutade sig för att gå och köpa ett läppbalsam. På flygplatsen gick han därför direkt till taxfree-butiken, där butiksassistenten rekommenderade honom den lilla rosa burken från det koreanska märket Laneige. Det är egentligen inte en läppbalsam, utan en nattmask för läppar, och den luktar och smakar jättegott av jordgubbar.

Man applicerar läppmasken på kvällen innan man går och lägger sig, och sedan vaknar man på morgonen med supermjuka läppar. Masken funkar också bra som ett vanligt läppglans, som ger långvarig fukt och glans i en svag rosa nyans. Det händer inte så ofta Poul och jag kan dela skönhetsprodukter, men det finns inte en chans att han får ha den här läppmasken för sig själv. En av de bästa produkterna för torra läppar, som jag har testat, ever.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård