Las Vegas: På jakt efter Travelodge

Travelodge The Strip, Las Vegas

Våra planer om att gå ut och festa hela natten blev tyvärr saboterade av olika omständigheter. Först tog taxichauffören oss till fel hotell (uppenbarligen finns det två Travelodge-hotell i Las Vegas, cirka 2 km från varandra). Vi tog sedan en annan taxi på till rätt Travelodge, men det var så mycket trafik på The Strip att vi tänkte det vore snabbare att gå, så vi bad honom att släppa av oss vid New York New York-kasinot istället. Då gick vi vilse och hamnade vid fel Travelodge igen!

Där fick vi nu en mer detaljerad beskrivning av hur vi skulle hitta till rätt Travelodge, och utrustade med en hand-ritad karta begav vi oss ut på jakt efter rätt Travelodge igen.
Vårt flyg var vid gaten i Las Vegas klockan 21.45 men vi hittade först rätt Travelodge vid midnatt. Vid den tiden hade vi ömma, trötta fötter och tom mage, så vi beslutade att skippa den planerade utekväll och ägna tiden åt att koppla av och äta skräpmat från 7Eleven (ligger precis runt hörnet) istället.

Travelodge visade sig vara helt ok. Det är mer som ett motell än ett hotell men dem har ok faciliteter som gratis wi-fi, vattenkokare och gratis kaffe i rummet. Det finns också en pool, men den är ungefär samma storlek som ett frimärke. Badrummet och toaletten har en fruktansvärd nyans av rosa och det finns en del konstiga fläckar på udda platser, men annars är rummet trevligt och rent. Frukosten är gratis, så när Trine vaknar nångång, kommer vi gå dit och se vad som finns.

Det bästa av allt är att hotellet ligger precis på The Strip. Måndag är Memorial Day och det betyder att hotellpriserna i helgen är skyhöga, så vi hade tur att hitta Travelodge, som inte var så dyrt.

Det är natt i Las Vegas nu, men jag har jetlag och kan inte somna. Jag hoppas att det går att ta igen lite sömn med en tupplur på eftermiddagen, för det är Trines födelsedag idag, så det kommer förmodligen att bli en sen kväll ikväll. Over and out!

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård