Las Vegas: På utflykt till Grand Canyon

Grand Canyon

AC och jag kände för att komma iväg lite från alla neonljusen på The Strip, så vi hyrde en bil och körde till Grand Canyon.

Grand Canyon ligger en 5-timmars bilresa från Las Vegas, så det är faktiskt lite för långt för en dagstur. Om man dessutom inte inte åker ifrån Vegas förrän kl 11.00, har man en väldigt lång dag i bilen framför sig, och det tog oss hela dagen och det mesta av kvällen att åka fram och tillbaka.

När vi anlände till South Rim (den södra kanten av Grand Canyon), regnade det och det var också mycket kallare än de 40+°C vi hade vant oss vid i Vegas. Vi kände oss helt fel i flip flops och tunna sommarkläder bland alla vandrare i hiking-outfits.

Som tur var slutade det regna efter ett tag och vi hade en bra eftermiddag på kanten av det här enorma, fantastiskt fascinerande hål i marken.

Grand Canyon är mer än 400 km lång, och vi såg bara en liten bit, men det var ändå värt den långa resan, för det är verkligen ett imponerande syn.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop