Las Vegas: På utflykt till Grand Canyon

Grand Canyon

AC och jag kände för att komma iväg lite från alla neonljusen på The Strip, så vi hyrde en bil och körde till Grand Canyon.

Grand Canyon ligger en 5-timmars bilresa från Las Vegas, så det är faktiskt lite för långt för en dagstur. Om man dessutom inte inte åker ifrån Vegas förrän kl 11.00, har man en väldigt lång dag i bilen framför sig, och det tog oss hela dagen och det mesta av kvällen att åka fram och tillbaka.

När vi anlände till South Rim (den södra kanten av Grand Canyon), regnade det och det var också mycket kallare än de 40+°C vi hade vant oss vid i Vegas. Vi kände oss helt fel i flip flops och tunna sommarkläder bland alla vandrare i hiking-outfits.

Som tur var slutade det regna efter ett tag och vi hade en bra eftermiddag på kanten av det här enorma, fantastiskt fascinerande hål i marken.

Grand Canyon är mer än 400 km lång, och vi såg bara en liten bit, men det var ändå värt den långa resan, för det är verkligen ett imponerande syn.

  • Kampot-peppar är en exklusiv pepparsort som odlas i Kampot-provinsen i södra Cambodia. Denna peppar är känd för sin komplexa smak och vackra färg och hyllas av kockar och matentusiaster världen …

  • Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är …

  •   Även om jag använder min MacBook väldigt mycket, är en bra gammaldags anteckningsbok fortfarande ett viktigt verktyg för mig när det gäller att organisera mina tankar och snabbt skriva …

  • Låt mig introducera en riktig dansk klassiker: Kaj-kakan. Kaj är en grön groda och tillsammans med sin bästa vän, papegojan Andrea, var han värd för mitt favoritbarndoms-tv-program. Även om det …

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård