Los Angeles: Brandon’s hus (inte i Beverly Hills)

Brandon's House, Beverly Hills 90210
Brandon’s House

Kommer ni ihåg Beverly Hills 90210? Inte nyinspelningen, men den ursprungliga, med Jason Priestley och Shannen Doherty? Det gör jag, och ja, jag känner mig gammal 🙂

Jag var 12 år gammal när serien först visades i Danmark, och från min soffa på landsbygden i Danmark var det lite svårt att ta in det glamorösa livet som Donna, Kelly och Brenda levde, men jag förstod snabbt, att ingen gillade Brenda, för hon var ihop med Dylan, och Dylan var han som alla tjejer i min skola skulle vilja träffa, om de bodde i Beverly Hills förstås. 90210 var jättestort, och att ha koll på vad som hände i showen var lika viktigt för ditt sociala liv som neon-scrunchies och ett mixtape med MC Hammer, och 90210 var utan tvekan den mest inflytelserika tv-serien vid den tiden.

2008 var jag i Livermore i Kalifornien för att gå en kurs i aerobatics i samband med min pilotutbildning. Det var min första resa till Kalifornien, och efter att ha gått klart kursen åkte jag till LA tillsammans med min kompis Mike från flygskolan.

Jag skulle inte säga att jag annars har stalker-tendenser, men när Mike föreslog att vi skulle besöka Brandon’s hus var jag all in. Han hade hittat adressen på internet (ok, stalker-varning), och det visade sig att huset inte alls ligger i Beverly Hills, utan i utkanten av LA, i ett område som heter Altadena. Adressen? 1675 E. Altadena Drive.

Det tog oss cirka 45 minuter med bil att komma dit och ytterligare 15 minuter att hitta rätt hus, men äntligen var vi där, Casa Walsh!

Lite längre ner på vägen hittade vi Dylans hus, men tyvärr var varken Dylan, Brandon eller Brenda hemma, så efter att ha åkt omkring i området ett tag, nynnandes 90210-temat, åkte vi tillbaka till vårt hotell.

Min guide till Los Angeles – Mat och Restauranger – Vad ska man uppleva i LA?

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop