Fri frakt i Sverige vid köp för minst 700kr. Annars kostar frakt 75kr.

New York: Norikoh i Flatiron – The Grand Opening Party

Bonito flakes and shishito peppers at Norikoh, Flatiron, New York City

Jag var inbjuden till Grand Opening Party på Norikoh i Flatiron District, men eftersom jag är i Danmark för min årliga dos av dansk jul, kunde jag inte gå. Jag skickade därför min kompis Sue i stället. Sue älskar god mat lika mycket som jag gör, och vi har för det mesta samma smak vad angår restauranger. Här är vad hon tyckte:

Mat och dryck

Sushin var ok, men inte fantastiskt, väldigt mycket standard NYC-sushi. Vi hade börjat äta, när jag kom ihåg att f ••, jag måste ta kort! Ber om ursäkt för att sushi-plattan ser lite tom ut på bilden 🙂

Maten var lite av samma slag som vad man får på SushiSamba. Vi var lite sena, och kycklingvingar och vegetariska gyoza hade tagit slut när vi kom. Min favoriträtt var Shishito pepper with med bonito flakes som serverades med lite citronskal, vilket fick fram smaken på ett riktigt bra sätt. Supergott! Sangrian från happy hour-menyn var också god, men jag undrar fortfarande vad den stora klumpiga ananas gjorde i mitt glas? Hihi.

Restaurangen

Norikoh kändes väldigt mycket Midtown och business med sitt enkla layout. Stämningen var ganska avslappnad med ganska hög party-musik i bakgrunden, lite som restaurangerna på Lincoln Road i Miami Beach. Det var en trevlig kväll och jag är glad att vi gick dit. Efteråt fortsatte vi kvällen i baren på NoMad, som ligger en kort promenad bort.

Min blogg om new York City


Norikoh, 43 W. 24th St, Flatiron District, New York