The Body Shop – Mina favoriter

The Body Shop mina favoriter

The Body Shop är ett av de skönhetsmärken som jag har använt on-and-off det mesta av mitt liv, och det är ett av de skönhetsmärken som jag verkligen respekterar. De hade fokus på fair trade ingredienser och miljö, långt innan det blev trendigt, och de har aldrig testat sina produkter på djur, inte ens när djurförsök fortfarande var helt normalt bland många andra skönhetsmärken.

När jag var tonåring älskade jag deras läppbalsam, som doftade och smakade jordgubbar, och det där hårschampot med banan och kokos, men nu när jag är äldre har jag också börjat gilla några av de mer funktionella produkterna, som kan mycket mer än bara att lukta gott. Här är några av produkterna från The Body Shop som ni hittar i mitt badrumsskåp just nu:

Vitamin C Glow-Revealing Liquid Peel

Det här är en nyare favorit som jag har använt i lite mer än ett år. Jag älskar hur peeling-gelen förvandlas till små klumpar, när den gnuggas över döda hudceller, samt hur mjuk och fin huden blir efteråt. Man kan använda Liquid Peel varje dag, men jag använder den bara ett par gånger varje vecka, så det finns mer död hud att peela av.

Pear Bath Blend

Pear Bath Blend ger massor av fluffigt skum i badkaret och doftar fruktigt och gott av päron, utan att det blir för syntetisk. Pärondoften försvinner strax efter att man är uppe från badkaret, men huden känns fin, mjuk och återfuktad lång tid efter.

Tea Tree Gel Shampoo

Mitt hår blir alltid lite konstigt på vintern. Det är som om det inte riktigt kan bestämma sig för, om det ska vara torrt och sprött, eller fett och tråkigt. Efter att ha tillbringat december månad i Danmark var min hårbotten torr och kliande, så jag beslutade mig för att testa tea tree-schampot för att få min hårbotten till att lugna ner sig. Schampot gjorde verkligen underverk och min hårbotten känns normal igen. Dock gör schampot inte så mycket för håret i sig, så om du testar tea tree-schampot, skulle jag rekommendera att använda ett balsam eller en hårinpackning efteråt (som appliceras i håret, ej i hårbotten), för att tillföra näring och glans till ditt hår.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Mitzie Mee Shop