Deviled Eggs har återigen blivit trendigt och det tycker jag är riktigt bra, för Deviled Eggs är en av de saker, jag aldrig kommer tröttna på. De fyllda ägghalvorna är perfekta att ta med till knytkalaset, men de funkar också utmärkt som förrätt eller plockmat.
Mitt recept på Deviled Eggs innehåller ansjovis och olivtapenade. Jag älskar sardeller och tycker att det förstärker smaken av olivtapenaden på ett fantastiskt sätt. Men om sardeller inte är din grej, kan du såklart göra receptet utan. I så fall kan äggen behöva en nypa salt och några droppar citronsaft, för att balansera smaken.
Tips & Tricks: För att undvika de grågröna ringar som ibland bildas runt äggulan är det viktigt, att du inte kokar äggen för länge, och att du kyler äggen snabbt efter de har kokats.
Man kan äta äggen direkt efter servering, men de klarar sig också fint en dag eller två i kylskåpet, om de täcks ordentligt.