New York: Brunch med Julie på La Pecora Bianca

Garganelli

Jag har tidigare berättat hur många nya kompisar jag har träffat via Instagram, men innan Instagram (ja, det fanns en tid innan Instagram:)) fick jag också nya kompisar genom bloggen, och Julie, som har bloggen Jewelswandering.com, är en av dem. Vi har haft kontakt genom många år online, men vi har aldrig träffats i verkligheten. Även om vi båda reser mycket, och även om många av våra resor har varit till de samma ställena, har vi alltid lyckats missa varandra, ibland med så lite som en dag eller två.

Julie flyttade nyligen tillbaka till NYC efter att ha varit expat i Singapore i många år, så när jag var i New York förra månaden lyckades det äntligen att träffas.

För vår första dejt beslutade vi oss för att träffas för brunch på The Smith, men Julie kom dit några minuter innan mig och WhatsApp’ade att restaurangen var fullbokad med 45-minuters väntetid på bord. Som tur var finns det massor med mysiga brunch-ställen på denna sträckan av 2nd Avenue, så vi gick till grannrestaurangen La Pecora Bianca istället.

Jag är värst när det gäller mat FOMO (fear of missing out), så jag försöker alltid vara den sista personen vid bordet att beställa. Då kan jag alltid ändra mig, om någon beställer något som låter bättre än vad jag har planerat att beställa. Julies pasta lät bra, men jag bestämde mig ändå för att hålla fast vid min yoghurt och granola. Stort misstag. Yoghurten smakade bra, men Garganellin som Julie fick var helt fantastisk, och man går ju inte heller till en italiensk restaurang för att äta yoghurt eller hur? Skulle ha beställt pasta. Till dessert fick vi de skönaste och fluffiga ricotta-pannkakor som vi båda gillade. Super gott! Jag tror inte att jag någonsin har fått dåliga ricotta-pannkakor, och jag undrar vad det är, som gör ricotta till en sån bra pannkaka-ingrediens?

Bästa pannkakorna någonsin? Lemon Ricotta pannkakorna på Gjelina på Abbot Kinney Blvd, LA


La Pecora Bianca, 950 2nd Ave, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop