New York: Rockaway Beach – En lördag i solen

Rockaway Beach, New York

Medan solen fortfarande skiner och sommaren inte känns för långt bort tänkte jag passa på att berätta om min dag på Rockaway Beach.

Jag åkte med färjan från Wall Street (Pier 11), och resan tog runt en timme . Under första delen av resan tog alla bilder av Lower Manhattans skyline, och senare kunde man njuta av den fina utsikten till Brooklyn-kusten.

Jag var tidigt framme vid Rockaway Beach, så jag gick en promenad vid vattnet, innan jag hittade en lugn plats att sitta ner och njuta av det soliga vädret. Rockaway Beach var mycket finare än jag hade trodd, och jag gillade den livliga atmosfären på stranden.

Leah hade tagit med en en stor picknickkorg, så jag gick upp för att hämta empanadas och fried plantains från Caracas (ett av matställena på stranden). Jag väntade i mer än en timme och blev biten av irriterande sandflugor en miljon gånger, innan jag äntligen fick min mat.

Jag gillar inte att bada, om inte vattnet är mycket varmt som i Thailand eller Dubai, men som tur var hade jag glömt min handduk, så jag hade en ursäkt. Medan de andra gick och badade bevakade jag maten och åt upp alla Leahs gröna Pringles. Gröna Pringles är ju bäst! Undrar om de har någon hemlig ingrediens som de tillsätter chipsen, och som gör det omöjligt att sluta äta dem?

På vägen hem tog jag subway, och det visade sig vara ett stort misstag. På grund av förseningar tog det mig nästan 2 timmar att komma tillbaka till Lower East Side, så om ni planerar att besöka Rockaway Beach från Manhattan dessa dagar, rekommenderar jag starkt att ni tar färjan ut och hem.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård