New York: The Bar Downstairs på Andaz

The Bar Downstairs at Andaz, New York City

Fredag ​​kväll var vi på The Bar Downstairs på Andaz. Ana och April kom direkt från jobbet (ja, de arbetar galet sent i New York City), och jag hade precis kommit efter min resa till New Jersey.

Jag fick en cocktail som het Penicillin, och som var dekorerad med vad jag trodde var torkad ananas men visade sig vara torkad ingefära. Vi beställde också olika smårätter att dela på, och jag var verkligen imponerad av maten, som var mycket bättre än barmat brukar vara. Deras Rock Shrimp smakade som spanska Gambas Al Ajillo. Det var en stor portion med massor av varm vitlöksolja att doppa brödet i, och det smakade fantastiskt. Tror inte det finns mycket bättre i Spanien. De andre två rätterna (Shishito-pepper och grönkålssallad), glömde jag att ta kort på, men de var också riktigt bra.

Om man bara går förbi Andaz skulle man aldrig gissa att det finns en stor bar i källaren, så även om Andaz ligger i ett ganska turistiskt område är det inte många turister som hittar til hittar The Bar. Istället är publiken en ganska homogen blandning av folk som jobbar i kontorsbyggnaderna i närheten och vill ta sig en drink efter jobbet. Jag gillade layouten med det gemensamma bordet, men akustiken är inte den bästa. Fast sitter man nära varandra och är man en liten grupp, är det inga problem. När vi var där fredag ​​kväll började folk gå hem runt 21.00 inför helgen, men Ana sa till mig att på en vanlig veckodag brukar folk ofta stanna längre.


The Bar Downstairs and Kitchen, Andaz 5th Avenue, 485 5th Ave, New York, NY 10017

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även 10% rabatt hos Mitzie Mee Shop.*

*rabattkoderna är giltiga så länge du prenumerera på nyhetsbrevet. Kan ej användes i kombination med andra rabattkoder. Ingen rabatt på fraktkostnader.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop - Koreansk hudvård

Koreansk Hudvård

Jag har alltid varit intresserad av makeup och hudvård, och eftersom jag ofta besöker Korea blev jag tidigt medveten om K-Beauty. Sydkorea har satsat mycket på forskning och man har generellt sett varit duktig på att stödja de koreanska beauty brands. Idag ligger landet därför helt i framkant, när det gäller hudvård och skönhetsprodukter.

Här på Mitzie Mee Shop hittar ni ett noga utvalt sortiment av produkter. Som utbildad läkare har jag goda förutsättningar för att kunna utvärdera olika ingredienser och deras effekter, och jag rekommenderar endast produkter som jag själv har testat och tycker om.

Har du frågor om produkter eller ingredienser? Skicka ett mail till mig på: beauty@mitziemee.se

Är du intresserad av Sydkorea? Då hittar du min blogg om Sydkorea här >>

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudvård