New York: The Vessel och Hudson Yards

The Vessel Hudson Yards, New York City

Jessica och J åkte in för att träffa mig i Midtown, och jag föreslog att vi gick en promenad till Hudson Yards och the Vessel. Om ni är på Instagram har ni förmodligen redan sett tusentals kort på the Vessel, för sedan monumentet öppnade i mars förra året tror jag alla med ett Instagram-konto har varit där. Alla utom jag.

En centimeter på GoogleMaps visade sig vara cirka 15 gator i verkligheten, så det tog lite längre tid att gå dit än väntat. Vi tog de obligatoriska bilderna framför the Vessel och började sedan undra hur vi kunde komma upp och se utsikten från toppen. Det visade sig att man behövde biljett, och när vi kom dit var biljetterna för dagen slut.

High Line-parken löper precist intill the Vessel, så efter att vi var klara med att ta bilder och ångra att vi inte hade kollat upp biljett-grejen innan, tog vi en promenad längs High Line istället.

I Chelsea stoppade vi och åt pizza på Famous Original Ray’s Pizza. Om ni har varit i New York, vet ni att det finns många, många Rays pizzor och alla påstår sig vara originalet. Jag ska inte kunna säga hur originell Famous Original Ray’s Pizza är, men deras pizza smakade bra, och det fanns gott om sittplatser vilket man inte ser så ofta på pizzeriorna i New York City.

Senare gick vi tillbaka till Hudson Yards och tog en drink på Mercado Little Spain, som är en spansk matmarknad på bottennivån i Hudson Yards-gallerian. Det var mycket folk där, men vi lyckades hitta ett bord där vi kunde njuta våra drinkar. Ett trevligt sätt att avsluta dagen, och gott att se Jessica och J och den nya kompis R.

The Vessel är en imponerande byggnad och och jag är glad att vi åkte, men om ni funderar på att besöka the Vessel, så kom ihåg att boka i förväg. Gratisbiljetterna är endast tillgängliga samma dag (förutom ett litet antal med giltighet de närmsta 14 dagarna), men man kan boka 10$ Flex Pass-biljetter upp till 6 månader i förväg.


Vessel, Hudson Yards, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop