New York: Vilse i Brooklyn och Dinosaur Bar-B-Que

Jag tycker vanligtvis jag har okej koll på tunnelbanan i Manhattan, men när jag ska till Brooklyn går det ofta fel. Häromdagen skulle jag på middag med Leah och Stephanie på Dinosaur Bar-B-Que, som ligger nära Union Station, så jag kunde ha tagit N eller R-tåget direkt från Manhattan. Istället lyckades jag hoppa på J-tåget och kom till Hewes Street innan jag upptäckte mitt misstag. Från Hewes Street kan man ta några riktigt fina kort med Williamsburg Bridge i bakgrunden, men det var inte det jag hade planerat för kvällen, så efter ett par snabba iPhone shots skyndade jag mig ner för att ta en Uber.

Många av mina vänner har blivit vegetarianer eller veganer, så jag har verkligen lärt mig att uppskatta de få köttätande vänner jag har kvar, och när jag träffar Stephanie och Leah går vi nästan alltid och äter barbecue. Jag var försenad och alla var hungriga, så vi beställde snabbt in en stor bricka med olika sorters grillat kött. På Dinosaur Bar-B-Que gillar jag smoked beef brisket bäst, men deras spareribs är också bra. Jag är vanligtvis inte ett stort fan av majsbröd, för jag tycker ofta att det är för torrt och smuligt, men på Dinosaur Bar-B-Que är majsbrödet riktigt gott och smakar nästan kaka.

Dinosaur Bar-B-Que, 604 Union Street, Brooklyn, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop