NYC: Gowanus och Parklife i solen

Parklife, Gowanus, Brooklyn

Gowanus är förmodligen ett av de trendigaste områdena i Brooklyn just nu, lite som Williamsburg var innan det blev mainstream. När solen är framme är ett av de bästa ställena i Gowanus Parklife, som är en utomhusbar på en gammal industritomt.

Den mexikanska restaurangen El Atoradero driver också en taqueria i lokalerna, så man kan käka deras berömda tortillor gjort på blå majs tillsammans med sin rosé, som säljs flaskvis för de törstiga. Deras tacos var riktigt goda och blev ännu bättre när jag upptäckte alla olika toppings och såser man kan slänga ovanpå.

Trine och jag var på Parklife tillsammans med Sue och några andra kompisar. Vi skulle bara träffas för en drink eller två, men efter tacos följde ceviche och efter rosé följde drinkar, och vi stannade kvar tills det blev mörkt. Senare hakade Leah och Mohammed på, och natten fortsatte med Dinosaur Bar-B-Que och Pineapple & Patrón, men jag tror att den delen av kvällen förtjänar ett eget blogginlägg, så mer om det senare:)

Parklife, 636 Degraw Street, Brooklyn, New York

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

LÅT OSS HÅLLA KONTAKTEN!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev och få ett mail från mig varje söndag med resetips, matinspiration, recept och mycket annat. Du får även exklusiva erbjudanden och nyheter från Mitzie Mee Shop.

Jag spammar inte! Läs min integritetspolicy för mer info.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York

Mitzie Mee Shop